Žydinčios, beribės laukų pievos, dūzgiančios bitės ir šiltas, kvepiantis vasara vėjas atnešė man svajonę – sukurti gėlių oazę kiekvieno namuose. Taip gimė Pūkuotas vėjas.

Tai mano daugiau nei 15 metų patirtis floristikos Pasaulyje, meilė augalams, noras dalintis turimomis žiniomis su kitais, bei mokinti kitus augalų kalbos.

Tai mano svajonė, apjungianti daugiau nei 15 metų patirtį floristikos pasaulyje, meilę augalams, norą dalintis turimomis žiniomis bei mokinti kitus augalų kalbos.

Šiandien PŪKUOTAS VĖJAS  gali pasiūlyti: floristikos kursus ir kūrybines dirbtuves įvairioms šventėms, interjero augalų projektavimą, puokštes pagal individualius užsakymus, bei  gėlių pristatymą – tiek vienkartinį, tiek reguliarų.

Mano kūrinius apjungęs projektas „PŪKUOTAS VĖJAS – gėlių studija“ pomėgį pavertė darbu, o darbą – laisvalaikiu. Kai žmogus dievina tai, ką daro, jo darbas įgauna prasmę. Būtent taip ir nutiko man.
„Kodėl „Pūkuotas vėjas“? – klausė manęs daugelis ir ne kartą. Pavadinimas įdomus, unikalus ir netipiškas. Kuriant pavadinimą, mintys sukosi apie savo vidinį pasaulį, apie pasaką. Pūkas – lengvas, švelnus. Vėjas – veržlus, aktyvus. Abu žodžiai savyje slepia ir tuo pačiu neša skirtingą energiją, tačiau puikiai dera tarpusavyje. Pavadinimas atspindi kūrybą. Čia dera skirtingi gamtos pradai, kurie susijungia į darnią, estetišką harmoniją.

Floristika – tai tikras menas, leidžiantis išreikšti meilę gėlėms ir tuo pačiu atsiskleisti individualiam kūrybiniam potencialui.Tačiau kiekvienas menas reikalauja tam tikrų techninių žinių, bei įgūdžių. Net ir turėdamas lakiausią vaizduotę, menininkas turi išmokti, kaip laikyti pieštuką, ir tik tada galės užsiimti kūryba. Lygiai tas pats galioja ir – neužtenka turėti gėles ir kitas priemones reikalingas puokštei – reikalingos ir žinios, kaip visa tai teisingai ir taisyklingai sukomponuoti ir paversti tikru meno kūriniu. Ar jums buvo taip nutikę, nusipirkote gėlių ir jos žydėjo tik tris dienas? Draugės gimtadienis, o surišti puokštę – misija neįmanoma? Vazoniniai augalai namuose atrodo lyg skaičiuojantys savo paskutines dienas, todėl neteikia estetinio džiaugsmo ir kyla klausimų kaip juos prižiūrėti?