Privatumo politika
Privatumo politika
Privatumo politika
www.pukuotasvejas.lt

 

Privatumo politika

Asmens duomenų saugumas mums yra svarbus, todėl atsakingai tuo rūpinamės. Siekiame užtikrinti sąžiningą, teisėtą ir skaidrų informacijos apie Jus rinkimą ir naudojimą. Šioje privatumo politikoje Jums, interneto svetainės www.pukuotasvejas.lt lankytojams, pateikiame informaciją apie tai, kokius Jūsų asmeninius duomenis ir kokias tikslais renkame, kam naudojame surinktus duomenis, kiek laiko juos saugome, kokios yra Jūsų kaip duomenų subjektų teisės. Gerbdami Jūsų privatumą, nerenkame jokių perteklinių duomenų, Jūsų duomenis tvarkome atsakingai, šioje Privatumo politikoje aiškiai apibrėžtais tikslais, tokį laikotarpį, koks būtinas mūsų aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams pasiekti. Duomenų nenaudojame jokiais kitais tikslais, kurie būtų nesuderinami su nurodytaisiais. Jūsų asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Bendruoju asmens duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais.

Duomenų valdytojas

Interneto svetainėje www. pukuotasvejas.lt renkamų duomenų valdytoja – Neringa Paukštytė Simonavičė.

Kontaktiniai duomenys: +37068313902, labas@pukuotasvejas.lt.

Kaip mes renkame Jūsų duomenis

Jūsų asmens duomenis renkame, kai:

 

  •  Jūs patys pateikiate savo duomenis mums per www.pukuotasvejas.lt esančias užklausų formos, elektroniniu paštu, bendraudami telefonu, per socialinius tinklus, komunikacijai naudojamas programas ar kitais būdais.
  • Duomenys surenkami automatiniu būdu per sukuriamą bei registruojamą techninę informaciją, Jums naudojantis svetaine www.pukuotasvejas.lt , arba kurie surenkami, kai Jūs sutinkate, kad svetainėje būtų naudojami slapukai.
  • Jūsų duomenis mums pateikia kiti asmenys pvz.: norėdami Jums padovanoti mūsų prekę ar paslaugą. Tokiu atveju prašome jų prisiimtų atsakomybę, kad Jūs neprieštaraujate tokiam duomenų pateikimui. 

Kokius duomenis renkame

Duomenų rinkimo tikslai, pagrindai ir saugojimo terminai

Paslaugų pirkimo-pardavimo, paslaugų sutarties sudarymo ir vykdymo, sąskaitos išrašymo, buhalterinės apskaitos tikslu tvarkome: vardą, pavardę, adresą, elektroninio pašto adresą, telefono numerį, informaciją apie paslaugą (pvz.: mokymų pavadinimas, data), sąskaitos duomenis, informaciją apie mokėjimą, informaciją apie susijusią įmonę, Jūsų pareigas, kitus būtinus duomenis. Kai paslaugas perka fizinis asmuo su atidėtu mokėjimu, renkami gimimo datos ir adreso duomenys. 

Šie asmens duomenys tvarkomi sutarties sudarymo ir vykdymo pagrindu ir vykdant teisės aktų įpareigojimus. 

Duomenys naudojami visą sutarties vykdymo laikotarpį ir saugomi dar 10 metų pagal teisės aktų reikalavimus. Jei duomenys gaunami, bet sutartis nesudaroma, jie sunaikinami per 6 mėnesius nuo paskutinės komunikacijos dienos.

 

Siekiant suteikti kokybiškas mokymų paslaugas tvarkome vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, socialinių tinklų slapyvardžius, informaciją apie mokymus (pvz.: mokymų pavadinimas, data), susijusios įmonės duomenis (jei dalyvaujama įmonės vardu), pareigas, dalyvių vaizdo ir balso duomenis, kitus būtinus duomenis. 

 

Siekiant suteikti kokybiškas interjero apželdinimo paslaugas tvarkome vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, socialinių tinklų slapyvardžius, susijusios įmonės duomenis (jei užsakoma įmonės vardu), pareigas, gyvenamosios ar kitos susijusios vietos adresą, kitus su paslaugos suteikimui aktualius duomenis. Kuomet ši paslauga dovanojama ir pateikiami kito asmens duomenys, užsakymą teikiančio asmens prašome prisiimti atsakomybę, kad nurodytas asmuo neprieštarauja tokiam duomenų tvarkymui. 

 

Siekiant suteikti kokybiškas gėlių pristatymo paslaugas tvarkome vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, socialinių tinklų slapyvardžius, susijusios įmonės duomenis (jei užsakoma įmonės vardu), pareigas, gyvenamosios ar kitos susijusios vietos adresą, sveikintojo ir sveikinamojo vardą, pavardę, sveikinimo progą, žinutės turinį, kitus paslaugos suteikimui aktualius duomenis. Kuomet ši paslauga dovanojama ir pateikiami kito asmens duomenys, užsakymą teikiančio asmens prašome prisiimti atsakomybę, kad nurodytas asmuo neprieštarauja tokiam duomenų tvarkymui. 

 

Siekiant suteikti kokybiškas švenčių  dekoravimo paslaugas tvarkome vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, socialinių tinklų slapyvardžius, susijusios įmonės duomenis (jei užsakoma įmonės vardu), pareigas, šventės progą, vietą, laiką, dalyvių skaičių, kitus paslaugos suteikimui aktualius duomenis. Kuomet šios paslaugos suteikimui pateikiami kitų asmenų duomenys, užsakymą teikiančio asmens prašome prisiimti atsakomybę, kad nurodytas asmuo neprieštarauja tokiam duomenų tvarkymui. 

Šie asmens duomenys tvarkomi sutikimo arba sutarties sudarymo ir vykdymo pagrindu.

Šiuo tikslu duomenys naudojami paslaugų teikimo laikotarpiu ir 6 mėn. po jų pabaigos.

 

Užklausų, gautų per interneto svetainę ir (ar) elektroniniu paštu administravimo ir paslaugų kokybės kontrolės tikslu tvarkome vardą, pavardę, informaciją apie susijusią įmonę, pareigas, elektroninio pašto adresą, telefono ryšio numerį, IP adresą, žinutės turinį, kreipimosi į mus datą ir laiką, kitus duomenis, kuriuos nurodo besikreipiantis asmuo. 

Duomenys renkami teisėtų interesų pagrindu. 

Šiuo tikslu duomenys saugomi 6 mėnesius nuo paskutinės komunikacijos dienos, o esant ginčui, iki ginčas yra galutinai išspręstas.

 

Tiesioginės rinkodaros tikslu tvarkome vardą, pavardę, adresą, telefono ryšio numerį, elektroninio pašto adresą, susijusios įmonės informaciją. Šiuo tikslu Jūsų asmens duomenis mes gauname iš Jūsų pačių (pvz.: kai užsisakote mūsų naujienlaiškį) arba jei pirkote mūsų prekes ar paslaugas. Jūsų duomenis naudojame būtent mūsų naujienų, išskirtinių pasiūlymų, akcijų, informacijos, susijusios su www.pukuotasvejas.lt paslaugomis ar prekėmis, pateikimui, pasiteirauti nuomonės apie organizuotus renginius, suteiktas paslaugas ir pan.

Duomenys naudojami sutikimo arba teisėtų interesų pagrindu.

Šiuo tikslu duomenis saugome 5 metus nuo sutikimo gavimo arba nuo paskutinio dalyvavimo mokymuose ar kitos prekės ar paslaugos įsigijimo. Jūs bet kada galite atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais susisiekę su mumis el. paštu labas@pukuotasvejas.lt.

 

Veiklos viešinimo ir reklamos tikslu tvarkome vardą, pavardę, susijusios įmonės pavadinimą, pareigas, nuotrauką, vaizdo ir garso duomenis, atsiliepimo turinį. Duomenys renkami ir naudojami siekiant gauti atsiliepimus apie suteiktą paslaugą, viešinami siekant pristatyti visuomenei savo veiklą ir pritraukti naujų klientų. 

Šiuo tikslu Jūsų duomenys naudojami tik su Jūsų sutikimu. 

Duomenys naudojami kol asmuo atšaukia sutikimą.

 

Reklaminių akcijų (žaidimų, konkursų, viktorinų) vykdymo tikslu. Šiuo tikslu tvarkome vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono ryšio numerį, socialinio tinklo slapyvardžius. 

Šiuo tikslu Jūsų duomenys naudojami tik su Jūsų sutikimu. 

Duomenys saugomi 2 mėnesius nuo akcijos pabaigos.

 

Slapukų naudojimas

Interneto svetainės veikimo funkcionalumo, efektyvumo, saugumo, analitiniais tikslais bei siekiant tikslinio rinkodaros orientavimo, tvarkome slapukų pagalba surenkamus asmens duomenis. 

Mūsų svetainėje naudojami slapukai (mažos rinkmenos, išsaugomos svetainės lankytojų kietajame diske), kad būtų galima atskirti Jus nuo kitų svetainės lankytojų. Slapukų surinkta informacija leidžia užtikrinti Jūsų galimybę patogiai naršyti svetainėje. Slapukų surinkta informacija naudojama srautų analizei, paslaugų, turinio ir reklamos pritaikymui konkretiems tikslams, reklamos veiksmingumo įvertinimui atlikti, jūsų pasirinkimų, saugumo užtikrinimui.

Svetainėje naudojami trečiųjų šalių slapukai – Google Analytics.

Daugiau informacijos galite rasti adresu: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt

Jeigu nepageidaujate, kad Google Analytics atsimintų ar naudotų jūsų duomenis, savo naršyklėje galite įdiegti atmetimo sistemą (opt-out) paspausdami ant šios nuorodos: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=lt .

Informuojame, kad Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. Jau duotą sutikimą galite bet kada atšaukti. Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Instrukciją kaip tai padaryti rasite žemiau esančiose nuorodose pagal naršyklės rūšį:

Naršyklė Explorer

Naršyklė Chrome

Naršyklė Firefox

Socialinių tinklų pagalba renkami duomenys saugomi pagal konkretaus socialinio tinklo savininko nustatytas sąlygas.

 

Išorinės svetainės

Svetainėje gali būti pateikta nuorodų į išorines svetaines – mūsų verslo partnerių svetaines ar svetaines, kuriose reklamuojamos mūsų prekės ir (ar) paslaugos, socialinių tinklų svetaines. Sekdami pagal tokias nuorodas į kurią nors iš svetainių, atkreipkite dėmesį į tai, kad šios svetainės ir per jas pasiekiamos paslaugos turi savo atskiras privatumo politikas ir mes neprisiimame atsakomybės ar įsipareigojimų už šias politikas ar už šiose svetainėse ar teikiant paslaugas renkamus asmens duomenis. Peržiūrėkite šias politikas, prieš pateikdami asmens duomenis šiose svetainėse ar naudodamiesi bet kokiomis paslaugomis.

 

Kam gali būti perduoti Jūsų duomenys

Mes saugome Jūsų duomenų privatumą, todėl Jūsų asmens duomenis tretiesiems asmenims teikiame tik esant teisiniam pagrindui, aiškiu duomenų teikimo tikslu ir tik ta apimtimi, kuri yra reikalinga.

Duomenis galime perduoti valstybės institucijoms, kai atskleisti duomenis mus įpareigoja teisės aktai. Taip pat duomenys gali būti perduodami mūsų pasitelktiems paslaugų teikėjams (pvz.: buhalterinės apskaitos, informacinių verslo valdymo sistemų administravimo paslaugas teikiančioms įmonėms, tiesioginės rinkodaros pranešimų siuntimo, teisines ar kitas konsultavimo paslaugas teikiančioms įmonėms). Iš tokių paslaugų teikėjų mes reikalaujame, kad Jūsų duomenys būtų tvarkomi tik pagal mūsų duotus nurodymus ir galiojančius Jūsų duomenų apsaugą užtikrinančius teisės aktus. 

 

Kokios yra Jūsų teisės

Jūs turite teisę žinoti apie savo asmens duomenų tvarkymą; Susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos mes tvarkome; reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius, neišsamius duomenis; reikalauti sunaikinti asmens duomenis; nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ar atšaukti duotą sutikimą tvarkyti asmens duomenis, reikalauti sustabdyti Jūsų asmens duomenų tvarkymą, jei vyksta ginčai ar reikia patikrinti duomenų tvarkymo teisėtumą, bei teisę į asmens duomenų perkeliamumą.

 

Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo

Jei manote, kad Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo buvo pažeistos, susisiekite su mumis el. pašto adresu labas@pukuotasvejas.lt. ir mes pasistengsime kuo greičiau išspręsti kilusias problemas. Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, L.Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius , tel. (8 5) 271 28 04, (8 5) 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. p. ada@ada.lt

 

Kaip keičiama privatumo politika

Privatumo politikos nuostatai peržiūrimi ir atnaujinami pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja asmens duomenų tvarkymą, informacinių ir komunikacinių technologijų naudojimą arba peržiūrimi periodiškai.

 

Grįžti į viršų

Susipažinkime – esu Neringa, „Pūkuotas vėjas“ gėlių studijos vadovė. Jau daugiau nei 15 metų užsiimu floristika ir vedu kurybinius, floristikos ir edukacinius renginius.

floristė Neringa Paukštytė – Simomavičė